Du er her

2021-11-10

Perledag til inntekt for UngKreft

To ganger i året møtes Team Olivia Crew og kollegaer i Team Olivia for å perle armebånd til inntekt for UngKreft.
Under pandemien har Bente, vår Team og Verdikoordinator reist  rundt med perler til crewet og bofelleskapene deres. I en tid med mye isolasjon og lite aktivitet, ble perlingen spesielt meningsfull. Kreft rammer oss dessverre også under en pandemi og UngKreft trenger penger. Team Olivia Crew sin innsats resulterte i 60 000 kroner til UngKreft.
Mandag 25.oktober kunne vi endelig møtes igjen til  perledag i Team Olivia sine lokaler.
Team Olivia Crew og kollegaer i Team Olivia var invitert. 25 stykker møttes og vi hadde en fantastisk meningsfull ettermiddag og det resulterte i 13 000 kroner til UngKreft. Igjen får vi vise at vi alle kan bidra og dermed gjøre en forskjell. 
En perledag i Team Olivia inneholder alltid varme, latter, sang, taler, mat og nye bekjentskap. Vi gjør en viktig jobb for UngKreft, det å sitte å perle innbyr til gode samtaler i trygge omgivelser, det er godt midt i alt som er.

 

Flere nyheter

Varmere samfunn
2022-10-06

Varmere samfunn

Mandag 26.september var en våt og overskyet dag i Oslo, men i Team Olivias lokaler var det lyst ,varmt og fantastisk stemning for de 26 som var kommet. Endelig vårt første verdiprosjekt denne høsten. Vi møttes for å begynne å strikke oransje skjerf for “Et varmere samfunn”, en solidaritetsaksjon i regi av Kirkens Bymisjon. Nå skal vi strikke oss gjennom hele oktober. 

Perlet for Ung Kreft
2022-08-30

Perlet for Ung Kreft

Fredag 26.aug var en gledens dag, da besøkte Angela, fra Team Olivia Crew, Ung Kreft. Hun overleverte Fuck Cancer armbånd som Crewet med venner har perlet. 40.000,- kroner ble det, det utgjør en stor forskjell for mange unge kreftrammede. Daglig leder i Ung Kreft Annika Fallsen Huhtala og Aktivitets- og frivillighetskoordinator Nikolai Bogre ba oss hilse og takk alle for en fantastisk innsats. 24.oktober gleder vi oss til å arrangerer ny workshop i Mustadsvei 1.