Du er her

2021-11-10

Perledag til inntekt for UngKreft

To ganger i året møtes Team Olivia Crew og kollegaer i Team Olivia for å perle armebånd til inntekt for UngKreft.
Under pandemien har Bente, vår Team og Verdikoordinator reist  rundt med perler til crewet og bofelleskapene deres. I en tid med mye isolasjon og lite aktivitet, ble perlingen spesielt meningsfull. Kreft rammer oss dessverre også under en pandemi og UngKreft trenger penger. Team Olivia Crew sin innsats resulterte i 60 000 kroner til UngKreft.
Mandag 25.oktober kunne vi endelig møtes igjen til  perledag i Team Olivia sine lokaler.
Team Olivia Crew og kollegaer i Team Olivia var invitert. 25 stykker møttes og vi hadde en fantastisk meningsfull ettermiddag og det resulterte i 13 000 kroner til UngKreft. Igjen får vi vise at vi alle kan bidra og dermed gjøre en forskjell. 
En perledag i Team Olivia inneholder alltid varme, latter, sang, taler, mat og nye bekjentskap. Vi gjør en viktig jobb for UngKreft, det å sitte å perle innbyr til gode samtaler i trygge omgivelser, det er godt midt i alt som er.

 

Flere nyheter

Hva trenger du hjelp til?
2021-11-18

Hva trenger du hjelp til?

Vi har hjulpet mennesker i over tjue år til en bedre hverdag. Sammen med deg kan vi skape et team rundt nettopp dine behov. For å bli kjent med oss og konsernet Team Olivia som vi tilhører, kan du gjerne ta en titt på www.heiolivia.no, der du får møte kunder og medarbeidere og se hva de gjør i hverdagen
Varmere samfunn
2021-10-26

Varmere samfunn

Mandag 27.september var det duket for kick off i forbindelse med høstens varmeste strikkedugnad i Mustads vei 1. Det er tredje år vi deltar på dette.