Våre virksomhetsområder

Personlig assistanse

Team Olivia Norge tilbyr omsorg og tjenester til personer med funksjonsnedsettinger og som behøver en hjelpende hånd i hverdagen. Våre assistenter hjelper ikke bare med grunnleggende hverdagslige behov, men blir også en viktig del av kundens liv.

Barnevern

Barnevern

Innenfor Barnevern tilbyr Team Olivia Norge tjenester for ungdom med behov for omsorgsfaglig støtte og oppfølging. Vi arbeider for at ungdommer som befinner seg i utsatte/vanskelige miljøer skal oppleve en følelse av mestring og hverdagsglede.

Helse- og omsorgstjenester

Team Olivia har et bredt tilbud innen helse- og omsorgstjenester i Norden. I Norge har flere av våre virksomheter bo- og omsorgstilbud til mennesker med varierende grad av behov for hjelp og støtte. 

Team Olivia

Team Olivia er en av de største private aktørene som tilbyr omsorgstjenester i Sverige, Norge og Danmark. Virksomhetene drives i godt samspill med våre kunder, hvor våre selskaper er etablert med lokal merkevare på rundt 160 forskjellige steder i skandinavia.

Les mer om omsorgskonsernet Team Olivia her

NYHETER

2018-06-05

Verdiprosjektet Rent Hav 2018

Lørdag 28.april 2018, på Bygdøy, Huk. Anne-Grethe og jeg ankom tidlig med stort tilhengerlass, etter å ha vært innom Grensen 18 for å fylle bilen med mat og utstyr

2018-04-20

Ny Norgesjef for Team Olivia

Morten Nybakk er utnevnt til ny Norgesjef for Team Olivia. Han tiltrer stilling den 1. mai 2018 og blir en del av Team Olivias konsernledelse.

Morten kommer fra konsernet Aberia Healthcare, hvor han var direktør for vekst- og utvikling. Før dette har han blant annet arbeidet som CEO for Tiltak for ungdom – Agder og Tiltaksgruppen.