Du er her

2022-11-21 / test

Team Olivia workshop til inntekt for Ung Kreft

Team Olivia Crew har i mange år samarbeidet med Ung Kreft. To ganger i året arrangerer vi perledager og perler “Fuck cancer” armbånd som selges for 100 kroner stk.

Mandag 24.oktober var 70 stykker samlet i Team Olivia sine lokaler og perlet armbånd. Det var en nesten elektrisk stemning. Vi slo alle rekorder og perlet inn 33 300 kroner til Ung Kreft, sitt viktige arbeid. Ung Kreft sin leder Annika Fallsen Huhtala var med oss og perlet. Hun holdt en liten tale og sa at det perles over hele landet, men Team Olivia er deres viktigste og mest stablile bidragsyter. Siden pandemien rammet Norge har vi perlet inn over 230 000 kroner.

Mennesker rammes av kreft, enten selv, som pårørende eller venn. Smerten og sorgen kan bli stor. Vi ønsker med perledagene og gi et verktøy til bedre å takle vanskelige tider. Vi ønsker også å vise at mennesker med kognitiv funksjonsnedsettelse er en stor ressurs.

TV-kanalen TV BRA, er en kanal for og med mennesker med utviklingshemming, kom og lagde et innslag fra kvelden. For å se innslaget gå inn på denne linken og spol ca 7 minutter frem. www.tvbra.no

Category: 

Flere nyheter

Varmere samfunn
2022-10-06

Varmere samfunn

Mandag 26.september var en våt og overskyet dag i Oslo, men i Team Olivias lokaler var det lyst ,varmt og fantastisk stemning for de 26 som var kommet. Endelig vårt første verdiprosjekt denne høsten. Vi møttes for å begynne å strikke oransje skjerf for “Et varmere samfunn”, en solidaritetsaksjon i regi av Kirkens Bymisjon. Nå skal vi strikke oss gjennom hele oktober. 

Perlet for Ung Kreft
2022-08-30

Perlet for Ung Kreft

Fredag 26.aug var en gledens dag, da besøkte Angela, fra Team Olivia Crew, Ung Kreft. Hun overleverte Fuck Cancer armbånd som Crewet med venner har perlet. 40.000,- kroner ble det, det utgjør en stor forskjell for mange unge kreftrammede. Daglig leder i Ung Kreft Annika Fallsen Huhtala og Aktivitets- og frivillighetskoordinator Nikolai Bogre ba oss hilse og takk alle for en fantastisk innsats. 24.oktober gleder vi oss til å arrangerer ny workshop i Mustadsvei 1.