Du er her

2022-10-06

Varmere samfunn

Mandag 26.september var en våt og overskyet dag i Oslo, men i Team Olivias lokaler var det lyst ,varmt og fantastisk stemning for de 26 som var kommet. Endelig vårt første verdiprosjekt denne høsten. Vi møttes for å begynne å strikke oransje skjerf for “Et varmere samfunn”, en solidaritetsaksjon i regi av Kirkens Bymisjon. Nå skal vi strikke oss gjennom hele oktober. 

Frister det å bli en del av dette inkluderende fellesskapet, så er du varmt velkommen 24.oktober klokken 17-19  i Team Olivia sine lokaler i Mustadsvei 1. Denne dagen er åpen for alle og du kan melde deg på til Team og Verdikoordinator Bente Lillestølen, 90609266. Sammen kan vil gjøre en viktig jobb og perle “Fuck cancer” armbånd til inntekt for Ung Kreft. 

Flere nyheter

Team Olivia strekker ut en hånd
2023-02-23

Team Olivia strekker ut en hånd

Hvert år handler, pakker og deler Team Olivia Crew ut 17.mai og  julekasser til vanskeligstilte barnefamilier. Kunstneren Trond Hochlin er en viktig bidragsyter til disse kassene. Han tegner fantastiske tegninger som blir laminert og lagt i hver enkelt kasse.

Team Olivia workshop til inntekt for Ung Kreft
2022-11-21

Team Olivia workshop til inntekt for Ung Kreft

Team Olivia Crew har i mange år samarbeidet med Ung Kreft. To ganger i året arrangerer vi perledager og perler “Fuck cancer” armbånd som selges for 100 kroner stk.

Perlet for Ung Kreft
2022-08-30

Perlet for Ung Kreft

Fredag 26.aug var en gledens dag, da besøkte Angela, fra Team Olivia Crew, Ung Kreft. Hun overleverte Fuck Cancer armbånd som Crewet med venner har perlet. 40.000,- kroner ble det, det utgjør en stor forskjell for mange unge kreftrammede. Daglig leder i Ung Kreft Annika Fallsen Huhtala og Aktivitets- og frivillighetskoordinator Nikolai Bogre ba oss hilse og takk alle for en fantastisk innsats. 24.oktober gleder vi oss til å arrangerer ny workshop i Mustadsvei 1.