Du er her

2021-10-26

Varmere samfunn

Mandag 27.september var det duket for kick off i forbindelse med høstens varmeste strikkedugnad i Mustads vei 1. Det er tredje år vi deltar på dette.
I årshjulet vårt var vi da kommet til verdiprosjektet: Et varmere samfunn. En herlig gjeng med Team Olivia Crew i spissen møttes for å strikke oransje skjerf til Kirkens Bymisjons årlige aksjon. Hvert år strikkes tusenvis av skjerf rundt i hele landet. Skjerfene har i 10 år vært et symbol på ønske om et varmere og mer inkluderende samfunn. Utdelingen av skjerfene som varmer skjer i den kalde vintersesongen. Vi er superstolte over at strikkedugnaden har spredd seg utover til Team Olivia sine datterselskap. Sammen gjør vi verdiene våre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere nyheter

Hva trenger du hjelp til?
2021-11-18

Hva trenger du hjelp til?

Vi har hjulpet mennesker i over tjue år til en bedre hverdag. Sammen med deg kan vi skape et team rundt nettopp dine behov. For å bli kjent med oss og konsernet Team Olivia som vi tilhører, kan du gjerne ta en titt på www.heiolivia.no, der du får møte kunder og medarbeidere og se hva de gjør i hverdagen
Perledag til inntekt for UngKreft
2021-11-10

Perledag til inntekt for UngKreft

To ganger i året møtes Team Olivia Crew og kollegaer i Team Olivia for å perle armebånd til inntekt for UngKreft.
Under pandemien har Bente, vår Team og Verdikoordinator reist  rundt med perler til crewet og bofelleskapene deres. I en tid med mye isolasjon og lite aktivitet, ble perlingen spesielt meningsfull. Kreft rammer oss dessverre også under en pandemi og UngKreft trenger penger. Team Olivia Crew sin innsats resulterte i 60 000 kroner til UngKreft.
Mandag 25.oktober kunne vi endelig møtes igjen til  perledag i Team Olivia sine lokaler.