Du er her

2021-09-28

Team Olivias initiativ Kreativ Pause ble en suksess!

Kreativ Pause ble initiert for og oppfordre til kreativitet og hjelpe mennesker til å få det bedre under pandemien gjennom å skape seg i form

2236 kunstverk ble sendt inn fra 1553 personer rundt om i hele Skandinavia i tidsperioden 15. mars - 30. juni. Blandt alle disse fantastiske kunstverkene valgte Kreativ Pauses jurymedlemmer ut 50 favoritter som stiltes ut på Liljevalchs kunsthall i Stockholm den 1. september.

En undersøkelse som ble gjort blandt deltagerne viste at 93% opplevde at deres bidrag i Kreativ Pause har fått til å føle seg bedre under pandemien. 

Her kan du se en film fra utstillingen i Stockholm

Flere nyheter

Team Olivia Strekker ut en hånd
2021-06-15

Team Olivia Strekker ut en hånd

Hvert år arrangerer vi i Team Olivia aksjonen: “Team Olivia Crew strekker ut en hånd”. Alle blir oppfordret til å gi bort noen av sine klær, til et god formål. De sender inn bilde av at de putter klærne i klesinnsamlingsboksene, som mange organisasjoner har satt opp rundt i Oslo. Bildene strømmer inn. Vi legger bildene ut på sosiale medier for å inspirere andre til å gjøre det samme. Vi ønsker ved denne aksjonen å gjøre verdiene våre og å vise at vi alle er en ressurs når det kommer til å ta samfunnsansvar. FNs bærekraftsmål nummer 12 handler om ansvarlig forbruk og produksjon.