Du er her

2021-09-28

Team Olivias initiativ Kreativ Pause ble en suksess!

Kreativ Pause ble initiert for og oppfordre til kreativitet og hjelpe mennesker til å få det bedre under pandemien gjennom å skape seg i form

2236 kunstverk ble sendt inn fra 1553 personer rundt om i hele Skandinavia i tidsperioden 15. mars - 30. juni. Blandt alle disse fantastiske kunstverkene valgte Kreativ Pauses jurymedlemmer ut 50 favoritter som stiltes ut på Liljevalchs kunsthall i Stockholm den 1. september.

En undersøkelse som ble gjort blandt deltagerne viste at 93% opplevde at deres bidrag i Kreativ Pause har fått til å føle seg bedre under pandemien. 

Her kan du se en film fra utstillingen i Stockholm

Flere nyheter

Team Olivia workshop til inntekt for Ung Kreft
2022-11-21

Team Olivia workshop til inntekt for Ung Kreft

Team Olivia Crew har i mange år samarbeidet med Ung Kreft. To ganger i året arrangerer vi perledager og perler “Fuck cancer” armbånd som selges for 100 kroner stk.

Varmere samfunn
2022-10-06

Varmere samfunn

Mandag 26.september var en våt og overskyet dag i Oslo, men i Team Olivias lokaler var det lyst ,varmt og fantastisk stemning for de 26 som var kommet. Endelig vårt første verdiprosjekt denne høsten. Vi møttes for å begynne å strikke oransje skjerf for “Et varmere samfunn”, en solidaritetsaksjon i regi av Kirkens Bymisjon. Nå skal vi strikke oss gjennom hele oktober. 

Perlet for Ung Kreft
2022-08-30

Perlet for Ung Kreft

Fredag 26.aug var en gledens dag, da besøkte Angela, fra Team Olivia Crew, Ung Kreft. Hun overleverte Fuck Cancer armbånd som Crewet med venner har perlet. 40.000,- kroner ble det, det utgjør en stor forskjell for mange unge kreftrammede. Daglig leder i Ung Kreft Annika Fallsen Huhtala og Aktivitets- og frivillighetskoordinator Nikolai Bogre ba oss hilse og takk alle for en fantastisk innsats. 24.oktober gleder vi oss til å arrangerer ny workshop i Mustadsvei 1.