Du er her

2022-05-11

Kreativ omtanke – en skandinavisk innsamling til barn og unge med funksjonsnedsettelser i Ukraina

Team Olivia ønsker å lindre nødsituasjonen i Ukraina og bidra med støtte til hjelpearbeidet for de aller mest utsatte gjennom initiativet Kreativ omtanke.

Vårt initiativ retter seg mot barn og unge med funksjonsnedsettelser som er i Ukraina. Vi vil hjelpe en organisasjon som heter Open Hearts i Vinnytsia i det sentrale Ukraina. Open Hearts arbeider med å støtte og beskytte familier som har barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Open Hearts utfører ulike hjelpetiltak på bakgrunn av krigen, og er nå i ferd med å utvide virksomheten for å kunne hjelpe flere. Vi vil bidra ved å donere utstyr og hjelpemiddel som senger, tepper etc. 

Alle våre 200 virksomhetssteder i tre land får mulighet til å delta i innsamlingen. Vi ønsker å  skape et engasjement blant medarbeidere, kunder, beboere og pårørende, og gi alle virksomheter mulighet til å hjelpe. Pengene fra salget av f.eks. kreative verk, bakverk samt donasjoner går uavkortet til innkjøp av material som organisasjonen trenger. Open Hearts er medlem i det som tilsvarer Stiftelsen Innsamlingskontrollen i Norge (Charity Tuner) og prosjektet er nøye kvalitetskontrollert. 

Hjelp gjerne til ved å vippse penger direkte til 747206 eller scanne QR koden nedenfor - Tusen takk for ditt bidrag. 

Kontakt oss på post@teamolivia.no om du har spørsmål eller ønsker å få vite mer om initiativet Kreativ omtanke.

Flere nyheter

Varmere samfunn
2022-10-06

Varmere samfunn

Mandag 26.september var en våt og overskyet dag i Oslo, men i Team Olivias lokaler var det lyst ,varmt og fantastisk stemning for de 26 som var kommet. Endelig vårt første verdiprosjekt denne høsten. Vi møttes for å begynne å strikke oransje skjerf for “Et varmere samfunn”, en solidaritetsaksjon i regi av Kirkens Bymisjon. Nå skal vi strikke oss gjennom hele oktober. 

Perlet for Ung Kreft
2022-08-30

Perlet for Ung Kreft

Fredag 26.aug var en gledens dag, da besøkte Angela, fra Team Olivia Crew, Ung Kreft. Hun overleverte Fuck Cancer armbånd som Crewet med venner har perlet. 40.000,- kroner ble det, det utgjør en stor forskjell for mange unge kreftrammede. Daglig leder i Ung Kreft Annika Fallsen Huhtala og Aktivitets- og frivillighetskoordinator Nikolai Bogre ba oss hilse og takk alle for en fantastisk innsats. 24.oktober gleder vi oss til å arrangerer ny workshop i Mustadsvei 1.